Un «remolí» de vent va destrossar el restaurant Can Villaura de Ripoll

L'establiment haurà de romandre tancat unes tres setmanes

Redacció
30 d'octubre del 2012
La forta ventada de diumenge van fer anar de corcoll els Bombers de la Generalitat. Tanmateix, un dels efectes més greus s'ha conegut dos dies després: un “remolí” de vent ha deixat absolutament destrossat el restaurant Can Villaura de Ripoll, segons ha explicat la seva responsable, Anna Maria Espelt.

Els fets van succeir a primera hora de la tarda. El vent es va endur el vidre de la porta cap a l'interior del local i “va necessitar buscar alguna manera de sortir”. Això va provocar que trenqués les plaques del menjador i acabés arrencant moltes teules. Curiosament, zones com la barra van resultar intactes.

Un dels treballadors –el restaurant tanca els diumenges- va veure al cap d'unes hores que havien saltat algunes teules i quan s'hi van dirigir els encarregats de l'establiment es van trobar la destrossa. “No ens podíem imaginar que hagués pogut fer tant de mal” ha explicat Espelt. Tot plegat ha obligat a tancar Can Villaura per tal de refer uns desperfectes que, sortosament, cobriran les assegurances. Preveuen poder reobrir d'aquí a tres setmanes.