Tres ocupants d'un cotxe surten il·lesos després que un arbre els caigui a sobre

La caiguda d'un arbre protegit del Martinet obliga a tallar fins dilluns la travessar urbana de Campdevànol

Redacció
28 d'octubre del 2012
Un arbre ha caigut sobre un cotxe a Campdevànol.
Un arbre ha caigut sobre un cotxe a Campdevànol. | @meuth
Un arbre ha caigut sobre un cotxe a Campdevànol. Foto: @meuth

Les ventades que han afectat el Ripollès des de dissabte al vespre han provocat ratxes que a Campdevànol han arribat als 76 km/h. Una d'aquestes ha aconseguit tombar un arbre del jardí de la fàbrica del Martinet i ho ha fet amb tanta mala fortuna que ha caigut sobre la carretera de Gombrèn just quan hi circulava un cotxe.

Sortosament, cap dels tres ocupants que anaven a dins del vehicle han resultat ferits. El conductor era un veí de Badalona que en aquells moments es dirigia a l'Hospital de Campdevànol i que, segons fonts de l'Ajuntament, ha quedat molt afectat per un incident que hauria pogut tenir pitjors conseqüències.

La dificultat per retirar totes les branques caigudes i assegurar la resta d'un arbre que està catalogat han comportat que l'Ajuntament decidís tallar almenys fins demà la travessera urbana. Per tal de digir-se cap a Gombrèn cal utilitzar alguna de les altres entrades secundàries del poble.

La ventada, a banda d'aquest incident, han provocat destrosses al cementiri, han tirat a terra cartells i han deixat branques per tot arreu, segons ha explicat l'alcalde Joan Manso.

Tasques per retirar l'arbre caigut sobre el cotxe. Foto: Agustí Pons/El temps a Campdevànol

Operatiu posterior a la caiguda de l'arbre. Foto: Agustí Pons/El temps a Campdevànol