Joan Freixa, millor temps de la Cursa Virtual de Núria

La Cronoescalada s'ajorna fins al 28 d'octubre

Redacció
20 d'octubre del 2012
Cronoescalada 2010
Cronoescalada 2010 | Vall de Núria
Agustí Roc va revalidar la victòria del 2010. Foto: Vall de Núria

El berguedà Joan Freixa va aprofitar el darrer dia de la temporada de la Cursa Virtual del Camí Vell, per marcar el millor temps amb 41' 49''. Un crono, el rècord després de les primeres temporades, que hauran d'intentar superar els atletes que participin a la Cronoescalada Cremallera 2012, que a causa de la pluja s'ajorna fins al proper 28 d'octubre.

Freixa ha aconseguit superar Agustí Roc que tenia fins ara el millor temps de la temporada (43' 35')'. A més, l'atleta manresà és el guanyador de les dues primeres edicions (2010 i 2011) i tenia el rècord de la prova.

La Cursa del Camí Vell té com a principal característica que els corredors l'han pogut fer tantes vegades com han volgut des del mes de maig gràcies a una pulsera amb un xip identificador. El proper diumenge 28 es tancarà temporada amb una prova conjunta que sortirà de Queralbs a dos quarts de nou del matí. Els corredors hauran d'afrontar un recorregut vertical de 7 quilòmetres i un desnivell positiu de 850 metres. Hi haurà premis pels deu primers (comptant els temps de tota la temporada).

Enguany, per darrera de Freixa i Roc, els millors temps els han marcat els ripollesos Aleix Fàbregas i Marc Carós (44' 53'' i 46' 00'', respectivament). Precisament Fàbregas va ser tercer en la cursa de l'any passat.

En categoria femenina lideren la classificació l'anoienca Laura Orgué, la berguedana Alba Xandri i l'osonenca Laia Andreu, les tres primeres classificades del 2011.

Podi de la Cursa del Camí Vell 2011. Foto: Vall de Núria