El Camprodon remunta i s'endú el derbi comarcal (1-2)

El Ripoll aconsegueix a Roses la segona victòria a domicili

15 d'octubre del 2012
La UE Camprodon va remuntar a Sant Joan en els darrers deu minuts finals i es va endur el primer derbi comarcal de la temporada (1-2). Va ser un partit igualat, amb poques ocasions i marcat per les baixes –sobretot per part de l'equip de Manel Puigverd-. Els locals es van avançar a la primera part en una jugada de Muniesa per la banda dreta que va acabar amb la pilota a la porteria del Camprodon després que el visitant Joan Carré desviés la pilota.

A la represa els camprodonins van buscar l'empat però no arribar fins al minut 80 gràcies a l'exdavanter blanc-i-negre, Miquel Soler. Ell mateix va marcar el segon i definitiu gol al minut 90 per aconseguir una remuntada que deixa els camprodonins en cinquena posició amb 11 punts. Els santjoanins, en canvi, cauen a la tretzena posició amb només sis punts després de les sis primeres jornades.

Per la seva banda, el CF Ripoll va aconseguir la segona victòria de la temporada a domicili al camp del Base Roses (1-2). Els ripollesos, que són vuitens amb vuit punts, es van avançar ben d'hora (minut 11) gràcies a Dani Gonzàlez. A vint minuts pel final Jaume Francolí va sentenciar el partit amb el 0 a 2 i els locals només van retallar distàncies al minut 85 gràcies a un gol de Jesús Quintos.