Un veí de Prats, primera víctima mortal del 2012 a les carreteres del Ripollès

Un turisme i un tot terreny han xocat a la intersecció de la C-17 amb la carretera de Ribes. El finat tenia 78 anys i havia estat regidor de CiU

Redacció
10 d'octubre del 2012
Accident mortal a Ripoll.
Accident mortal a Ripoll. | Arnau Urgell
En l'accident s'hi han vist involucrats dos vehicles. Foto: Arnau Urgell

Un mort i una ferida greu és el balanç de l'accident que s'ha produït aquest dimecres a la tarda a l'entrada nord-oest de Ripoll. Un turisme i un tot terreny, amb un remolc ramader, han xocat a la interseccio de la carretera de Ribes amb la C-17 i la N-260. El conductor del turisme, un veí de Prats de Lluçanès de 78 anys, ha mort a l'acte mentre l'acompanyant, que ha quedat atrapada, ha estat evacuda en ambulància en estat greu, segons el Servei Català del Trànsit. Per altra banda, el conductor de l'altre vehicle ha resultat il·lès.

La víctima és Manel Deitg Puig, que havia estat regidor de CiU a Prats durant dues legislatures, entre l’any 1983 i 1991, on va assumir la cartera de Serveis Municipals. Treballava de ferrer. La seva dona, que ha resultat ferida a l’accident, està jubilada i havia treballat a la llar d’infants de les monges, també a Prats, segons han explicat fonts del consistori pradenc.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues ambulàncies, quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra i dues grues per retirar els cotxes. El fet de ser en una zona urbana ha provocat que molts curiosos s'hagin apropat al punt de l'accident. El comentari dominant era el fet de lamentar que encara no s'hagi pogut construir en aquest punt un giratori. Un projecte que, precisament, està actualment en redacció.

Es tracta de la primera víctima mortal a les carreteres del Ripollès d'aquest 2012.

L'accident s'ha produït a l'enllaç de la carretera de Ribes amb la C-17 i la N-260. Foto: Arnau Urgell