L'Escola d'Atletisme del Ripollès comença a córrer

La iniciativa aplega una quinzena de nens. L'Ajuntament habilitarà una pista a l'Avellaneda

Redacció
05 d'octubre del 2012
Els participants de l'Escola Municipal d'Atletisme del Ripollès.
Els participants de l'Escola Municipal d'Atletisme del Ripollès. | Arnau Urgell
Els participants de l'Escola Municipal d'Atletisme del Ripollès. Foto: Arnau Urgell

Fins ara la mainada de Ripoll es podia iniciar en la pràctica de futbol, bàsquet, hoquei patins, patinatge, gimnàstica... però ara també ho poden fer en l'atletisme. És la voluntat de l'Escola Municipal d'Atletisme del Ripollès, una iniciativa conjunta del Club Esportiu Ripoll, l'Ajuntament i el Consell Esportiu, que es va estrenar aquest dijous.

Oberta a nens entre P-5 i sisè de primària, ha començat amb una quinzena d'alumnes. La presentació de l'escola va comptar amb la benedicció d'atletes de la vila com Xavier Anton (va arribar a ser campió estatal), Manel Roqué i Raimon Amaro. De fet, Anton va reclamar una pista d'atletisme a Ripoll, una possibilitat que l'Ajuntament vol habilitar de manera provisional en uns terrenys entre el pavelló de l'Avellaneda i la Fundació Eduard Soler.

Aleix Fàbregas, president del Club Esportiu Ripoll i un dels monitors de l'escola, va explicar que voluntat és que la mainada s'inicïi en aquest esport i conegui les diverses disciplines. A més, participaran a les diverses competicions infantils, tant de pista com de cross, que se celebrin arreu de la comarca. Miquel Rovira, regidor d'Esports del consistpri ripollès, va celebrar que hagués pogut tirar endavant la idea en un context on l'atletisme està vivint un autèntic boom.

Xavier Anton explicant la seva experiència com a atleta. Foto: Arnau Urgell