El nord-català Michel Rabat estrena el palmarès de la Cursa de la Marrana

El ripollès Marc Carós va ser segon mentre Moisès Solà, quart classificat, va ser el millor local

01 d'octubre del 2012
Michel Rabat va arribar a la meta amb una senyera.
Michel Rabat va arribar a la meta amb una senyera. | Cursa la Marrana
Michel Rabat va vèncer una cursa marcada per la neu. Foto: Facebook

L'atleta nord-català Michel Rabat va ser el primer guanyador de la Cursa de la Marrana que es va disputar aquest diumenge amb sortida i arribada a Vallter 2000. L'atletà de Vinçà va aprofitar el coneixement de les muntanyes que separen el Ripollès i el Conflent per imposar-se amb un temps d'1:47:31.

La Cursa de la Marrana, organitzada pel Club Excursionista Madteam, va estar marcada per temperatures properes al zero graus i la presència de la neu que havia caigut el dia anterior. De fet, l'organització va haver de retallar el recorregut que finalment va tenir un desnivell positiu a l'entorn dels 1.100 metres.

Molt a prop de Rabat (Team Salomon) va arribar el ripollès Marc Carós (AE Diedre) que va entrar a la meta amb un temps d'1:48:42 mentre que el podi el va completar Albert Gómez (1:54:49). El millor local va ser el camprodoní Moisès Solà (foto) que va ser quart amb un temps d'1:55:42. En dones, la victòria va ser per Alba Segura (2:19:37) mentre que el podi el van completar Marta Planellas i Marta Garcia Alonso.

També cal destacar la primera posició en categoria sub23 del camprodoní Joan Reyné Magret que, a més, va assolir una meritòria tretzena posició general (1:59:55).