30 de setembre del 2012
El Barça ha superat clarament el Noia.
El Barça ha superat clarament el Noia. | FEP
El Barça ha superat clarament el Noia. Foto: FEP

El ripollès Jaume Farrés s'ha quedat sense la Supercopa d'hoquei patins. No ha estat cap sorpresa ja que el Barça era el gran favorit en una competició en la qual s'ha imposat per un global de 9 a 2, 1 a 3 a l'anada a Sant Sadurní i 6 a 1 a la tornada al Palau Blaugrana. Donar-ho tot sobre la pista no ha servit perquè el Noia guanyés a un dels millors equips del continent.

El segon round de la final ha començat amb domini del Noia Freixenet. Amb ocasions clares de gol pels de Ferran López. Un Barça molt efectiu de cara a la porteria que, combinat amb un Sergi Fernández brillant sota pals, ha posat contra les cordes al Noia Freixenet.

Panadero només ha necessitat quatre minuts per batre la porteria de Xevi Puigbí. Però el Noia Freixenet no ha abaixat els braços i ha continuat lluitant. La balança del partit ha començat a canviar-se quan, a falta de sis minuts, Reinaldo Garcia sorprenia al Palau amb una mitja volta dins l’àrea i anotava el segon gol. I, dos minuts més tard, Panadero feia pujar el 3-0 al marcador. Els sadurninencs haurien pogut reduir distàncies si Toni Seró hagués transformat una falta directa quan només quedaven vint-i-cinc segons pel descans.

Amb la represa del partit Feixas podria haver retallat el marcador, però no ha anotat un penal favorable al conjunt que avui vestia de groc. El Barça no ha afluixat el ritme i,  n’ha tingut prou amb un quart d’hora per posar al Barça amb un 6-0 al marcador (Álvarez x2, Torra) i acabar de sentenciar la final. Toni Seró ha estat l’autor del gol d’honor del Noia Freixenet.

Un 6-1 final que no correspon al joc que s’ha vist a un Palau Blaugrana amb més de 3.000 espectadors.

FC Barcelona: S. Fernández, Ordeig, Torra, Panadero i Àlvarez –cinc inicial- Reinaldo, Gual, Miras i Julià.

Noia Freixenet: Puigbí, Esteller, Del Amor, Mitjans i Feixas –cinc inicial- Teixidó, Seró, Farrés i Bargalló

Gols: 1-0, Panadero, min.4; 2-0, Reinaldo, min. 18; 3-0, Panadero, min. 20; 4-0, Álvarez, 30; 5-0, Torra; min. 39; 6-0, Álvarez, min. 43; 6-1, Seró, min. 46.

Àrbitres: Valverde i Gómez: Blava a Del Amor (Noia Freixenet) , Gual i Torra (Barça). Vermella a Farrés (Noia Freixenet)