Xavi Rabaseda es queda sense Supercopa (84-95)

Redacció
23 de setembre del 2012
Xavier Rabaseda amb el Barça
Xavier Rabaseda amb el Barça | ACB
Xavier Rabaseda s'ha quedat sense Supercopa. Foto: ACB

El Barça de Xavi Rabaseda s'ha quedat sense Supercopa ACB després de perdre amb el Reial Madrid per 84 a 95. L'aler de Ripoll ha tingut una aportació destacada amb 11 punts i 13 rebots (valoració de 12). Tanmateix, els blaugranes no han tingut cap opció i només han gaudit de dos avantatges a l'inici del partit (2 a 0 i 4 a 3). A partir d'aquí, l'equip blanc ha dominat gràcies sobretot al tir exterior. Només al primer quart han aconseguit cinc triples que els han permès tancar-lo amb un 23 a 30.

El segon període ha començat amb la mateixa tònica i el Madrid ha aconseguit marxar de 12. A les baixes de Navarro, per lesió, i de Saras Jasikevicius (ha estat l'extracomunitari descartat), s'hi ha sumat la poca aportació de Pete Mickael molt castigat per les faltes. En canvi, han assumit la responsabilitat Jawai –el millor del Barça amb 20 punts-, Joe Ingles (16 punts) i Lorbek (14). També cal destacar l'aportació de Rabaseda que amb dos triples ha estat una de les claus per retallar diferències fins al 43 a 44.

Després del descans, un triple d'Ingles ha aconseguit empatar el matx a 46. Ha estat un miratge. Un parcial de 10 a 0 ha situat un 46 a 56 que ja ha estat definitiu (56 a 66 al final del tercer període). Rudy Fernández i Carroll han estat un malson per la defensa blaugrana amb 22 i 17 punts respectivament. La diferència al darrer quart ha arribat a ser de 19 punts tot i que el Barça ha aconseguit maquillar-ho fins a 11 (84-95).