El gimnàs Sport Life de Ripoll impulsa un equip de curses de muntanya

Format per Dani Ballesteros, Toni López, Jordi Esclusa i Anna Capdevila debutarà a la Taga 2040

Redacció
13 de setembre del 2012
Els atletes de l'equip amb Marc Carós, Joan Llordella i Mònica Macias.
Els atletes de l'equip amb Marc Carós, Joan Llordella i Mònica Macias. | Arnau Urgell
Els atletes de l'equip amb Joan Llordella (esquerra) Marc Carós, i Mònica Macias (dreta). Foto: Arnau Urgell

El gimnàs Sport Life de Ripoll ha impulsat un nou equip de curses de muntanya. La iniciativa aplega inicialment quatre atletes: els ripollesos Dani Ballesteros i Jordi Esclusa així com els santjoanins Toni López i Anna Capdevila. El coordinador de l'equip, Aleix Fàbregas, explica que inicialment se centraran en competir a la comarca.

Aquest dijous s'ha realitat la presentació del projecte i ha comptat amb dos padrins: el ripollès Marc Carós -que acaba de guanyar la Trans-cat - i el campdevanolenc Joan Llordella, un dels ciclistes BTT punters. “És una de les idees que teníem per tal de donar un nou impuls a les instal·lacions” explica Mònica Macias, responsable del gimnàs. “Ajudarà a potenciar les curses de muntanya a la comarca” assegura Fàbregas que continua competint però centrant-se en les proves de carretera. De moment, debutaran aquest diumenge a la Taga Evo 2040 de Sant Joan.

L'equip comença amb quatre atletes però no descarten ampliar-lo si el projecte tira endavant. Ha nascut de manera paral·lela al Club Esportiu Ripoll i no es descarta que ambdós projectes acabin convergint formalment.

Aleix Fàbregas, Anna Capdevila, Jordi Esclusa, Toni López i Dani Ballesteros Foto: Arnau Urgell