Dolors Costa assumirà Ensenyament i Esports

La nova regidora de Campdevànol pren possessió en un ple en el qual es nomena Marta Bardulet com a portaveu del grup municipal de CiU

Arnau Urgell
04 de setembre del 2012
Dolors Costa prometent el càrrec de regidora.
Dolors Costa prometent el càrrec de regidora. | Arnau Urgell
Dolors Costa prometent el càrrec de regidora. Foto: Arnau Urgell

Dolors Costa ja és regidora de Campdevànol. Aquest dimarts s'ha celebrat un ple extraordinari de tràmit en la qual la nova edil ha assumit el càrrec per imperatiu legal. Costa, que substitueix la dimissionària Montserrat Portabella, n'assumirà les mateixes àrees: Ensenyament i Esports.

En el mateix ple –inicialment s'havia anunciat que la presa de possessió es faria en una sessió ordinària prevista per al 27 de sembre- s'ha donat compte del nomenament de Marta Bardulet, regidora de Cultura i Serveis Socials, com a nova portaveu de CiU, càrrec que també ostentava fins ara Portabella. En canvi no s'ha fet públic qui assumirà la segona tinença d'alcaldia, una qüestió que es deixa fins al proper ple ordinari.

En la sessió d'aquest dimarts també s'ha aprovat per unanimitat el compte general del 2011 que es va tancar amb un romanent positiu de tresoreria de poc més de 18.000 euros.