Jofre Bardagí col·labora en el nou disc de Jaume Guardia

El cantautor presenta el seu darrer treball a Campdevànol

Redacció Osona.com
28 d'agost del 2012
Jofre Bardagí ha produït el disc de Jaume Guardia.
Jofre Bardagí ha produït el disc de Jaume Guardia.
Jofre Bardagí ha produït el disc de Jaume Guardia.

El cantautor ripollès Jaume Guardia presentarà aquest dissabte, dia 1 de setembre, el seu tercer llarga durada “Per seguir lluitant” (Quimera Records, 2012) a Campdevànol, en el marc del programa Gresca a la fresca. El treball consta de  set cançons produïdes per Jofre Bardagí i que han estat enregistrades als estudis vilafranquins de Casa Murada l’estiu 2012, sota la producció del també músic Jesús Rovira. El disc també té dos bonus track, que Guardia recupera de l’anterior treball, editat amb copies limitades el 2010.

“Per seguir lluitant” no pretén res mes que recollir cançons que abracen una nova etapa no tan sols musical, sinó  també vital, amb arranjaments de la mà de Bardagí que li han conferit a l’àlbum sonoritats més fresques. Aquest disc continua dibuixant una trajectòria que tal vegada s’enfoca cap a un projecte cada cop més personal i de petit format, fregant l’intimisme.

Jaume Guardia compta ja amb dos discos anteriors: “Por el lado más bestia de la vida” i “Este puede ser el final de mi carrera”; i un recopil·latori de temes autoeditat, “No hi ha putes ganes de seguir el show”.

La vetllada Gresca a la fresca de Campdevànol comptarà amb d’altres propostes, aquest mateix dissabte. Per un costat, el concert de Narcís Perich. A més, hi haurà un sopar popular i karaoke (també estava prevista l'actuació de Frank Harvey però s'ha suspès a última hora).

Gresca a la fresca