Dolors Costa, nova regidora en el lloc de la dimissionària Montserrat Portabella

El ple de Campdevànol accepta la renúncia per "motius personals" de la segona tinent d'alcalde

Arnau Urgell
08 d'agost del 2012
Joan Manso i Montserrat Portabella, en el ple de renúncia de la regidora.
Joan Manso i Montserrat Portabella, en el ple de renúncia de la regidora. | Arnau Urgell
Joan Manso i Montserrat Portabella, en el ple de renúncia de la regidora. Foto: Arnau Urgell

Dolors Costa serà la nova regidora de l'Ajuntament de Campdevànol en substitució de la dimissionària Montserrat Portabella. Era un secret a veus però fins aquest dimecres, aprofitant el ple extraordinari i urgent per acceptar la renúncia de la segona tinent d'alcalde, no s'ha oficialitzat. La nova regidora prendrà possessió del càrrec en la sessió ordinària del 27 de setembre.

Portabella, que encara no havia comparegut públicament per explicar els motius de la renúncia, ha reafirmat que era per "motius personals". "És una decisió que m'ha portat cert temps" ha reconegut i ha agraït el fet d'haver pogut treballar pel consistori. L'alcalde Joan Manso li ha retornat l'agraïment per "la feina feta tant durant un any a l'equip de govern com anteriorment els quatre a l'oposició". Finalment, des del PSC, la portaveu Núria López, li ha desitjat sort en el futur.

L'alcalde campdevanolenc ha justificat celebrar un ple entrat l'agost -només hi havia set dels onze regidors- per la necessitat "d'avançar el tràmit de sol·licitud de la credencial de la nova regidora". La voluntat de l'equip de govern és que Dolors Costa, número 6 de la llista de CiU, pugui prendre posessió del seu càrrec en el ple del 27 de setembre. Manso no ha aclarit si assumirà les mateixes funcions que Portabella (també hi ha el càrrec de segona tinent d'alcalde en dansa) o si es produirà una reordenació més general de les competències.

El ple d'aquest dimecres ha tancat un juliol molt calent a Campdevànol marcat per la polèmica pel trasllat de la pista d'skate.