Camprodon s'adhereix a l'AMI amb l'abstenció de l'alcalde Esteve Pujol

El Ripollès és la segona comarca del país amb el 100% de Municipis per la Independència

Redacció
28 de juliol del 2012
Membres de Vall de Camprodon per la Independència
Membres de Vall de Camprodon per la Independència | VCPI
Camprodon, tal com havia avançat aquest diari, es va adherir aquest divendres a l'Associació de Municipis per la Independència. D'aquesta manera, els 19 municipis del Ripollès, així com el Consell Comarcal, formen part de l'entitat municipalista sobiranista i esdevé la segona comarca en aconseguir el 100% després del Pla de l'Estany (amb la diferència que en aquell cas només tenen onze ajuntaments).

Tanmateix, i a diferència del què havia publicat aquest mitjà, l'adhesió no va ser per unanimitat. L'alcalde, el socialista Esteve Pujol, es va abstenir mentre que la resta de regidors del PSC, Més Camprodon-AM (llista vinculada a ERC) i CiU hi van donar suport. De fet, el representant del consistori a l'AMI serà Josep Juncà, primer tinent d'alcalde.

Al ple hi van assistir representants de Vall de Camprodon per la Independència que al llarg dels darrers mesos han insistit perquè la població no quedés al marge de l'onada sobiranista. De fet, aquesta setmana s'ha completat el mapa independentista amb l'adhesió dels ajuntaments de Setcases i Camprodon.