Destrossen una perfumeria que havia de ser desnonada

La comissió judicial s'ha trobat totalment desmantellada una botiga del carrer Sant Pere

Redacció
27 de juliol del 2012
Els propietaris de la botiga han col·locat fustes als aparadors.
Els propietaris de la botiga han col·locat fustes als aparadors. | ElRipollès.info
Els propietaris de la botiga han col·locat fustes als aparadors. Foto: ElRipollès.info

Una comissió judicial havia d'executar aquest migdia un desnonament al centre de Ripoll. No es tractava d'un habitatge sinó d'una perfumeria situada al carrer Sant Pere, a tocar de la plaça Sant Eudald. Els seus responsables no només han buidat el contingut de l'establiment sinó que han provocat destrosses fins a deixar-la totalment desmantellada.

Veïns consultats per aquest mitjà han explicat que el dia abans el responsable de la Perfumeria Regina va començar a buidar la botiga. A més, un cartell informava els clients del tancament i els recordava que es podien dirigir als establiments de Campdevànol i Torelló (que continuen oberts).

Aquest matí però, poc abans que es personés la comissió judicial, ha començat la destrossa fins que pràcticament no ha quedat res. Vidres, les plaques de sostre, tota la instal·lació elèctrica i, fins i tot, les conduccions d'aigua, han quedat repartits pel local. La propietat, al cap de poques hores, ha col·locat unes fustes per evitar que els curiosos continuessin entrant a la botiga.