Manso acusa regidors del PSC de «patrocinar» els incidents

L'equip de govern ha convocat una roda de premsa aquest dimecres per valorar els fets del ple de l'“skate”. López nega que es produís cap acte vandàlic

Redacció
24 de juliol del 2012
El denominat ple de l'skate porta cua. Aquest mati, a través de la xarxa social Twitter, Joan Manso ha afirmat que “no és admissible que regidors de Campdevànol patrocinin actes vandàlics”. L'alcalde campdevanolenc també ha agraït el suport rebut després que aquest dilluns hagués de ser escortat per tres agents policials a la sortida de la sessió plenària.

Manso ha evitat valorar els fets però ha precisat que ell en el tuit no volia fer cap referència al PSC sinó simplement a regidors concrets. A més, ha explicat que aquesta tarda es reunirien amb la resta de l'equip de govern per valorar la situació i, possiblement, emetran un posicionament públic (finalment serà aquest dimecres en una roda de premsa).

Des de l'oposició la situació es veu radicalment diferent. L'exalcaldessa Núria López només fa responsable l'alcalde pel fet de retirar unilateralment la pista d'skate i entén que s'està inetntant desviar l'atenció. De fet, considera que ahir no es van produir actes vandàlics i que cal respectar la gent que es va manifestar. “Són nanos de 15 anys que els acusen de fer soroll i van venir al ple a fer soroll” afegeix.

Això sí, ha considerat “que si algú va tirar algun ou es va equivocar”. Per López tots els fets del ple són una mostra més de la “immaduresa” de l'alcalde i considera una “manca de respecte” insinuar que ells havien convocat qualsevol tipus de protesta.