Fitxatge de luxe

El Camprodon incorpora el ripollès Albert Rudé que ha estat dues temporades al Manlleu

Redacció
17 de juliol del 2012
Albert Rudé espera poder estar recuperat per jugar contra Barça o Espanyol.
Albert Rudé espera poder estar recuperat per jugar contra Barça o Espanyol. | Facebook
Albert Rudé (centre) passa del Manlleu al Camprodon. Foto: Facebook

El ripollès Albert Rudé torna al futbol del Ripollès després de tres temporades repartides entre el Banyoles i el Manlleu. S'ha decidit finalment per l'oferta de la UE Camprodon que, d'aquesta manera, s'assegura un reforç de luxe procedent de Tercera Divisió.

Rudé ha explicat que cada vegada li era més difícil compatibilitzar el futbol d'alt nivell amb les obligacions professionals i això l'ha decidit a retornar a la comarca. Cal recordar que abans de fitxar pel Banyoles de l'antiga Primera Catalana i el Manlleu de Tercera jugava al Campdevànol de Segona Regional. En la darrera temporada al club verd-i-blanc va marcar 29 gols jugant d'extrem dret. Quan era juvenil va jugar a Preferent amb el Ripoll.

Enguany una lesió ha provocat que durant diversos mesos estigués apartat dels terrenys de joc en una temporada on s'han quedat a les portes de l'ascens a Segona B i en la qual van aconseguir la classificació per la final de la Copa Catalunya.

El mercato del Ripollès

Poc a poc, els equips del Ripollès configuren les seves plantilles. Fem el recull del mercato a partir del bloc El món del #futbolcat.

CE Abadessenc: el moviment més destacat ha estat el fitxatge de dos jugadors del Ripoll, Joan Caballé i Josep Muniesa. Mentrestant, els santjoanins es queden sense Joan Plana (Bosc de Tosca), Joan Pi i Ivan González (Alcanar)

CF Ripoll: ha fitxat fins a sis jugadors: Joan Sabaté (Montesquiu), Marc Alberch i Nil Coll (Sant Vicenç de Torelló), Joel Tubau i Marcel Martí (OAR Vic) i Arnau Molinero (Roda de Ter). El nombre de baixes però és superior: Peke, Aleix (Tona), Alexis, Santi (Sant Bartomeu), Valldaura, Caballé, Nil, Sellés, Wenceslao, Sales, Arnau Gil (Manlleu juvenil), Jordi Darné (UE Camprodon), Joan Caballé i Josep Muniesa (CE Abadessenc).

UE Camprodon: a banda d'Albert Rudé (AEC Manlleu) també ha fitxat Jordi Darné (CF Ripoll). No ha transcendit cap baixa mentre que l'entrenador Manel Puiverd continua per setena temporada consecutiva.