Raimon Traver dimiteix com a regidor de Sant Joan

El portaveu de CiU al consistori santjoaní també ha renunciat al càrrec de vicepresident comarcal

Arnau Urgell
16 de juliol del 2012
Raimon Traver
Raimon Traver | Adrià Costa
Raimon Traver Foto: Adrià Costa

Raimon Traver, portaveu de CiU a l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, ha decidit dimitir dels seus càrrecs polítics segons ha pogut saber ElRipollès.info. L'alcalde Ramon Roqué ha confirmat a aquest mitjà que ha presentat la renúncia com a regidor mentre Miquel Rovira, president del Consell Comarcal, ha explicat que ha fet el mateix tràmit a la institució comarcal al·legant motius personals. En la missiva, explica la impossibilitat de compaginar les seves obligacions polítiques amb la seva tasca al capdavant d'una empresa, especialment en l'actual context econòmic. Hores d'ara ha estat impossible contactar amb el polític santjoaní.

Traver ha estat regidor durant més de 13 anys. El 2003 va ser cap de llista però quatre anys més tard va caure fins al tercer lloc. Un problema administratiu va permetre que continués al consistori ja que CiU només va aconseguir dos representants. El 2011, de nou, va tornar a ser el número 1 per la retirada de Gerard Costa. El canvi no va suposar augmentar representació tot i que va passar de tercera a segona força per la caiguda d'ERC.

Per altra banda, era el vicepresident segon del Consell Comarcal i coordinador de l'àrea de Promoció Econòmica. Miquel Rovira ha explicat que hores d'ara estan estudiant qui el substituirà com a conseller i si es mantindrà l'actual estructura de quatre vicepresidències.

La renúncia de Traver com a conseller comarcal es farà aquest dimarts. En l'ordre del dia del ple de juliol apareix com a moció d'urgència el punt.