Un Valldansa pensant en l'Objectiu Utah

L'Esbart Eudald Coma de Ribes, amfitrió d'una trobada que reuneix sis esbarts més a poques setmanes de viatjar als EUA

Redacció
09 de juliol del 2012
Valldansa
Valldansa | Sergi Moreno
Ribes de Freser va acollir dissabte la tercera edició del Valldansa, el Festival de Música i Dansa de la Vall de Ribes. La trobada va reunir set esbarts amb l'Eudald Coma de Ribes com a amfitrió que està a poques setmanes de viatjar als Estats Units per participar a l'Springville World Folkfest.

El tercer Valldansa ha estat ben especial. I és que formava part de l'Objectiu Utah, la iniciativa de l'Esbart Eudald Coma per finançar el seu viatge als EUA del 30 de juliol al 4 d'agost. A partir de les cinc de la tarda, la plaça del Mercat va ser l'escenari de les actuacions de les sis colles convidades: l'Esbart de Cornellà, l'Esbart Rocasagna de Gelida, l'Esbart Renaixença del Poble-sec, l'Esbart Vila d'Esplugues, l'Esbart Dansaires de l'Hospitalet i l'Esbart l'Espolsada de Premià de Dalt. Abans però també van mostrar les seves danses a la residència de gent gran i van ser rebuts a l'Ajuntament.

El Valldansa va acabar amb un concert dels Randellaires que van presentar les cançons del seu tercer disc, Entemarrats, abans d'acompanyar l'Esbart Eudald Coma a Utah.

Entrevista a l'Esbart Eudald Coma al Tampoc caldria



Galeria de fotos 2011 (Lurdes López)

Galeria fotos 2010 (Laia Deler)