Segona victòria consecutiva de Jaume Guàrdia i Joan Compte a la Transpyr

L'equip de la Vall de Camprodon continua la remuntada i ja és tercer a la general

Redacció
06 de juliol del 2012
Jaume Guàrdia i Jaume Compte són els representants de la Vall de Camprodon a la Transpyr.
Jaume Guàrdia i Jaume Compte són els representants de la Vall de Camprodon a la Transpyr. | Transpyr
Jaume Guàrdia i Jaume Compte són els representants de la Vall de Camprodon a la Transpyr. Foto: Transpyr

En plena forma. L'equip de la Vall de Camprodon, format per Jaume Guàrdia i Joan Compte, van aconseguir dijous la segona victòria consecutiva a la Transpyr , la competició amb BTT que travessa el Pirineu des del Mediterrani fins a l'Atlàntic. A més, a diferència de dimecres , ho van fer amb un avantatge important que els permet escalar fins a la tercera posició de la general.

Guàrdia i Compte van completar els 85 quilòmetres entre Jaca i Izaba amb un temps de 5 hores i 31 minuts. Els segons classificats, l'equip Bicimax format per Jose Antonio Ruiz i Isaac Ruiz, van entrar a quasi mitja hora mentre que els líders, Daniel Martínez i Emilio Vivan (Fundación Alberto Contador), van perdre 41 minuts. Amb aquests resultats l'equip camprodoní continua la remuntada i va guanyar dues posicions a la general. Ara tenen el Bicimax a només 18 minuts i han rebaixat el desavantatge respecte els primers a menys de dues hores. Cal recordar que un problema mecànic els va fer perdre més de dues hores a la primera etapa.

La jornada entre Jaca i Izaba va estar marcada pel mal temps i el fang. Aquest divendres es disputarà la penúltima etapa que durà els ciclistes fins a Elizondo amb incursions a Iparralde i passant per indrets tant emblemàtics com Irati o Roncesvalles. La Transpyr acabarà dissabte amb l'arribada a Sant Sebastià.

Classificacions Transpyr