El ripollès Jordi Pérez busca mecenes per publicar un text teatral

En dues setmanes ha aconseguit 1.350 dels 2.500 € necessaris

Redacció
19 de juny del 2012
El ripollès Jordi Pérez, una de les ànimes de la companyia la Sargantana, ha decidit optar pel micromecenatge per publicar un text teatral. Concretament, a través de la plataforma Verkami intenta recaptar els 2.500 euros necessaris per fer possible el No country for old myth, format per cinc monòlegs.

Després de dues setmanes de campanya de crowfounding Pérez ja ha recaptat 1.355 euros gràcies a 33 mecenes. Encara manquen 27 dies i, per tant, necessita una empenta per aconseguir la totalitat del pressupost. Una tipologia de finançament que cada vegada s'utilitza per projectes artístics i periodístics i que en aquest cas suposen aportacions que oscil·len entre els 5 i els 250 euros.

No country for old myth és un text de Jordi Pérez escrit per al 5è cicle d'investigació teatral de “La cuina” d'estudi Sargantana. El formen cinc monòlegs per a ser representats a curta distància: Hamlet, Èdip, Creont, Antígona i Medea. Són cinc petits espais de reflexió sobre el nostre món des de la mirada d'aquests mites i les seves vivències profundes. L'espectacle es va estrenar el passat 27 d'abril a l'estudi Sargantana, i ha prorrogat a causa la gran acollida del públic, que ha omplert pràcticament cada representació. Ara continuarà les seves representacions en festivals.

Col·laborar amb el projecte de Jordi Pérez a Verkami