El Noia de Jaume Farrés acaba tercer l'OK Lliga

Els de Sant Sadurní disputaran la Champions i la Supercopa

Redacció
17 de juny del 2012
El CE Noia
El CE Noia | CE Noia
El CE Noia va tancar aquest dissabte la seva participació a l'OK Lliga, la màxima categoria de l'hoquei patins estatal, en una més que meritòria tercera posició. Entre la plantilla dels de Sant Sadurní destaca la presència del ripollès Jaume Farrés que enguany ha encadenat la tercera temporada consecutiva a l'elit d'aquest esport i, en un curs on, a banda del tercer lloc, ha aconseguit arribar a la final de la Copa del Rei (van perdre 3 a 2 amb el Barça).

Precisament el club de la capital del cava va tancar la lliga amb el Barça en un partit vibrant (5-5) sense res en joc. Els blaugrana feia setmanes que havien aconseguit el campionat mentre els de Sant Sadurní ja tenia assegurada la tercera posició que els permetrà jugar la Champions la temporada vinent. A més, el doblet del Barça farà que el Noia també pugui disputar la Supercopa espanyola.

En el partit d'aquest dissabte Jaume Farrés ha marcat el primer local dels de l'Alt Penedès. El partit, a més, ha estat el darrer que el capità blaugrana, Beto Borregan, ha disputat abans de la seva retirada.