Els Randellaires porten l'«Entemarrats» al Comtal de Ripoll

Divendres a les 10, segona presentació del tercer disc

Redacció
13 de juny del 2012
Els Randellaires van presentar el disc a Sant Joan.
Els Randellaires van presentar el disc a Sant Joan. | Rastres (Gerard Garcia i Raül Duque)
Els Randellaires van presentar el disc a Sant Joan. Foto: Rastres (Gerard Garcia i Raül Duque)

Els Randellaires continuen el seu tour comarcal per presentar les cançons Entemarrats, el seu disc amb el qual han tancat un cicle després d'onze anys. Un treball, que ja van mostrar al Palau de l'Abadia de Sant Joan, però que no veurà la llum fins al proper mes de setembre. La cita serà aquest divendres 15 de juny a les 10 del vespre. De nou, l'entrada serà gratuïta però en acabar es passarà la barretina per tal que els espectadors donin la voluntat.

Com havien fet amb A suara i Terradesús, el disc es consagra a la recuperació del cançoner del Ripollès. “Ara, el millor de la música tradicional de la nostra comarca ja està gravat” explica Cèsar Ollé que assenyala que els propers treballs, malgrat no abandonar el Ripollès, exploraran altres paisatges musicals dels Països Catalans i més enllà.

“Entemarrats suposa un pas endavant ja que els temes estan molt més treballats” afegeix. De fet, ho defineix com una “música tradicional més contemporània”. Es nota una certa influència del ritme jazzístic amb la incorporació del bateria ribetà Carles Aguerri. De moment però, el disc no es podrà comprar ja que quan estava enllestit es van esborrar més de la meitat de temes. “El tindrem després de l'estiu” explica Ollé.


"Ballet de l'amor de Tregurà" és una de les cançons d' Entemarrats . Vídeo: Ajuntament de Sant Joan