Caldrà apel·lar a l'èpica per ser equip de Segona

El Campdevànol s'ha avançat a la primera part però el Joanenc ha remuntat a la represa (1-2)

Isaac Muntadas
09 de juny del 2012
El Campdevànol haurà de remuntar al Bages.
El Campdevànol haurà de remuntar al Bages. | Arnau Urgell
El Campdevànol ho ha intentat contra un Joanenc molt físic. Foto: Arnau Urgell

Decepció verd-i-blanca. El Campdevànol haurà d'apel·lar a l'èpica si vol tenir opcions de ser equip de Segona Catalana després de perdre en l'anada de la promoció per 1 a 2. L'equip local s'ha avançat a la primera part gràcies a un gol de Joan Rota (minut 25) però el Joanenc ha remuntat a la represa i ha deixat l'eliminatòria molt encarrilada. Tot plegat en un municipal que s'ha vestit de gala amb uns 500 espectadors dels quals vora 150 s'havien desplaçat des de Sant Joan de Vilatorrada.

En el partit jugat aquest dissabte, el conjunt verd-i-blanc ha sortit amb la mentalitat de guanyar el matx i aconseguir una renda còmode pel partit de tornada. Ben aviat, els locals han tingut una ocasió amb una rematada de cap que ha aturat el porter del Joanenc. Al minut 24 de la primera part, Joan Rota “Koeman” ha aconseguit el primer gol dels campdevanolencs després d’empalmar una mesurada centrada de Lluís Saiz “Luisinho”. El Campdevànol tenia dominat el partit i s’ha dedicat a controlar la possessió de la pilota mentre que el Joanenc ha jugat al contraatac per esperar la seva oportunitat. En dos minuts els visitants han enviat una pilota al travesser i Pau Montón ha salvat una pilota que s’esmunyia cap a dins de la porteria. A partir d’aquest moment fins al descans, el conjunt groc ha volgut agafar el control del partit.

La segona part ha començat amb un potent xut de “Luisinho” que el porter ha enviat a córner. I quan més dominava el Campdevànol, el Joanenc ha empatat amb un golàs des de fora l’àrea de Marc Reyes al minut 61. Els locals han perdut el nord i el Joanenc s’ha fet amb el control del partit. El conjunt entrenat per Joan Carles Carnerero ha protestat un clar penal per unes mans que l’àrbitre ha ignorat. A més, ha rebut un cop psicològic amb el segon gol de Vicente Romero al minut 74. A cinc minuts per acabar el partit, el porter visitant ha salvat el segon gol amb una aturada magistral després d’una falta llançada per Arnau Padrós. El Joanenc ha pogut sentenciar a l’últim minut, però Marc Llagostera ha salvat a boca de canó el xut visitant.