Nancy Rovira substitueix Oriol Clusells al capdavant d'Esquerra Ripoll

Redacció
05 de juny del 2012
Nancy Rovira és la nova presidenta d'ERC Ripoll.
Nancy Rovira és la nova presidenta d'ERC Ripoll. | ERC Ripoll
Nancy Rovira (segona per l'esquerra) és la nova presidenta d'ERC Ripoll. Foto: ERC Ripoll

Nancy Rovira, regidora d'ERC de Ripoll, és des del dissabte passat presidenta de la secció local dels republicans. D'aquesta manera Rovira relleva Oriol Clusells, que ha ocupat el càrrec durant poc més de tres anys –la impossibilitat de dedicar-s'hi al 100%, ja que viu fora de la vila, és la principal raó del canvi-.

La nova presidenta mantindrà el càrrec de secretaria de la Dona. Per la seva banda, Josep Jordà esdevé el nou vicepresident en substitució de Ramon Orriols, que continua a l'executiva com a vocal. Les altres novetats són Helena Angrill, nova secretària d'Organització i Ramon Prat, secretari de Política Municipal.

Continuen al nucli dur dels republicans ripollesos: Teresa Jordà –de Política Municipal a Política Institucional-; Quico Terradellas –d'Organització a Imatge i Comunicació-; i Eudald Casas que es manté com a responsable de Finances. No continuen a l'executiva, a banda d'Oriol Clusells, quatre persones: Jordi Serra, Xavier Morera, Miquel Casas i Pere Roura.

Nancy Rovira explica que el principal objectiu és enfortir la secció local després de passar del govern a l'oposició. En aquest sentit volen treballar de manera coordinada amb el grup municipal amb el repte, com a mínim, de recuperar el regidor perdut l'any 2011. Sobre quan caldrà definir el cap de llista per les properes municipals la nova presidenta dels republicans entona “l'ara no toca” tot i que no descarta que es defineixi l'any vinent. I sobre la possibilitat que Teresa Jordà repeteixi afirma: “mai hem descartat que torni a ser la candidata”.