Ripollès per la Independència es presenta en societat

L'acte, que es farà dissabte al Comtal, comptarà amb Patrícia Gabancho i Pere Pugès

Redacció
31 de maig del 2012
Després de mesos de preparació, Ripollès per la Independència es presenta finalment en societat. L'acte, que comptarà amb la periodista i escriptora Patrícia Gabancho, així com Pere Pugès, membre del secretariat de l'Assemblea Nacional Catalana, intentarà omplir el Teatre de Comtal el dissabte a partir de les vuit de la tarda.

La presentació combinarà la participació de personalitats de la comarca amb les persones anònimes que col·laboren en el projecte. L'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, serà l'encarregat de donar la benvinguda com a alcalde amfitrió de l'acte. Posteriorment, prendran la paraula els quatre coordinadors de les quatre assemblees de l'ANC que s'estan constituint a la comarca: Jofre Domènech, de Ripollès per la Independència; Carla Soler, de Vall de Camprodon perla Independència; Roger Sadurní, de Vall de Ribes per la Independència i Jordi Vilarrodà de Sant Joan de les Abadesses per la Independència.

La part central de l'acte començarà amb la intervenció de Pere Pugès que és membre del Secretariat Nacional de l'ANC i antic dirigent de l'Assemblea de Catalunya, que versarà sobre el full de ruta del projecte de l'ANC. A continuació intervindrà l'escriptora iperiodista Patrícia Gabancho, que glosarà sobre el tomb sobiranista que ha pres la societat catalana. La presentació també comptarà amb un passi d'audiovisuals i la interpretació de diverses cançons a càrrec de la coral Capella de Santa Maria de Ripoll.