El Comforsa Ripoll torna a caure als quarts de la Champions

Ha perdut amb el Chemcomex txec (4-3) i jugarà per aconseguir la cinquena plaça

29 de maig del 2012
No ha pogut ser. El Comforsa Ripoll ha caigut per segon any consecutiu als quarts de final de la UEFS Champions League en perdre amb el Chemcomex de la República Txeca (4-3). D'aquesta manera, aquest dimecres es jugaran intentar ser cinquens en una jornada amb doble partit.

El Chemcomex de Praga fins ara havia realitzat un campionat impecable amb onze gols a favor i cap en contra en dos partits. Contra els ripollesos no ho han tingut tant fàcil i a la mitja part s'ha arribat amb un marcador d'empat a dos. A la represa, dos gols en dos minuts han decantat la balança per l'amfitrió de la competició. Tot i que Pere Carbonell ha retallat distàncies no n'hi hagut prou per forçar la pròrroga. Els altres dos gols ripollesos han estat d'Aitor i Gabri Fargas.

El Comforsa Ripoll havia arribat als quarts -ronda on va també va caure l'any passat a Bulgària- després de perdre a la fase prèvia amb el Nizhanja Volga Saratov rus (4-2) i derrotar el KSI Kristiansand noruec per 5 a 3.