Vencen el Las Palmas B (1-2) i és a només 4 partits de Segona B

27 de maig del 2012
El Manlleu ha superat el Las Palmas.
El Manlleu ha superat el Las Palmas. | UD Las Palmas
El Manlleu ha superat el Las Palmas. Foto: UD Las Palmas

El Manlleu del ripollès Albert Rudé ha superat la primera de les tres rondes que necessita per tornar a Segona B. Aquest diumenge al migdia ha guanyat per 1 a 2 al filial del Las Palmas després d'empatar a dos en el partit d'anada disputat a la capital del Ter.

El partit, molt disputat, s'ha complicat just abans del descans ja que Micaló s'ha marcat un gol en pròpia porteria. Un gol del mateix Micaló -ara sí, on tocava- (minut 55) i del golejador Planagumà (minut 60) han certificat una remuntada que ha suposat classificar-se per la segona ronda del play-off.

Albert Rudé tot i viatjar a les Canàries a darrera hora no ha estat convocat ja que continua recuperant-se d'una llarga lesió que l'ha impedit jugar al tram final de temporada. Tot i això, és probable que pugui jugar -si més no alguns minuts- a les properes eliminatòries.