La Festa del Pagès de Llanars bull d'activitats

Redacció
25 de maig del 2012
Diumenge el camp del Toro de Llanars serà el centre neuràlgic d'una nova edició de la Festa del Pagès. La celebració –que començarà amb la missa i la benedicció de tractors i la cercavila- creix i enguany comptarà amb diverses demostracions d'activitats relacionades amb la ramaderia i el món rural des de munyir a esquillar ovelles passant per picar la dallar, embotir o construir parets de pedra seca.

No serà l'única festa pagesa d'aquest cap de setmana. Dissabte a Vallfogona es farà la novena demostració de dallar a mà coincidint amb l'assemblea anual de la Germandat, la Mútua Sant Julià de Previsió. El mateix dia a Camprodon es viurà un nou Aplec de Sant Valentí de Salarça amb la quinzena trobada de cavalls. Unes celebracions que completen les de Sant Isidre que es van viure el passat 15 de maig en poblacions com Molló (veure vídeo), Vallfogona o Sant Joan.

Programa d'actes Festa del Pagès de Llanars

Fira d'artesania, alimentació i exposició de tractors. Camp del Toro (tot el dia)
Missa. Església de Sant Esteve (10:45)
Benedicció de tractors i cercavila (11:30)
Gimcana de tractors i demostracions de munyir, esquilar ovelles, soldar, estellar, picar la dalla, embotir, fustejar i fer parets de pedra seca. Camp del Toro (12:00)
Dinar de germanor. Camp del Toro (14:00)

Cartell i programa d'activitats (pdf)