Un Comforsa de Champions

L'equip de Ripoll viatja a la República Txeca per disputar la Copa d'Europa de futbol sala

Redacció
23 de maig del 2012
La plantilla del Comforsa Ripoll amb el títol de lliga.
La plantilla del Comforsa Ripoll amb el títol de lliga. | FCFS
El Comforsa Ripoll jugarà la Champions pocs dies després d'aconseguir la lliga. Foto: FCFS

L'expedició del Comforsa Ripoll ja té les maletes a punt per viatjar aquest dijous a la República Txeca. El dissabte 26 de maig debutarà a la UEFS Champions League 2012 que enfrontarà els millors equips del continent. L'any passat, malgrat les dues victòries a la primera fase, van quedar eliminats a quarts en una competició disputada a Bulgària.

Els ripollesos tenen el primer partit dissabte (14:30) contra el Nizhanja Volga Saratov rus. L'endemà gaudiran d'una jornada de descans abans d'afrontar un matx clau per ser a quarts contra el KSI Kristiansand de Noruega (15:00). A partir d'aquí, la competició ja no tindrà aturador i el dimarts es disputaran els quarts mentre dimecres hi haurà tant les semifinals com la final.

La competició es disputarà íntegrament a la localitat txeca d'Otrokovice. Aplegarà equips d'aquest país així com de França, Rússia, Noruega, Itàlia, Eslovàquia, Bielorússia i Catalunya. La Champions de la UEFS arriba pocs dies després d'un Europeu on Catalunya, amb un paper destacat del ripollès Gabri Fargas, va aconseguir un més que meritori quart lloc.

Calendari de la UEFS Champions League 2012