El Ball dels Pabordes disputa la final per ser la dansa «més viva»

Fins al 26 de maig es pot votar en un concurs organitzat pel "Mans" de Catalunya Ràdio

Redacció
23 de maig del 2012
Els pabordes i pabordesses han desafiat la tempesta
Els pabordes i pabordesses han desafiat la tempesta | Arnau Urgell
El Ball dels Pabordes opta a ser la dansa més viva dels Països Catalans. Foto: Arnau Urgell

El programa Mans de Catalunya Ràdio, un magazín festiu que repassa els esdeveniments més destacats sobre la música folk i la cobla, ha organitzat un concurs per identificar la dansa més viva dels Països Catalans. Després de superar dues eliminatòries, el Ball dels Pabordes disputa la gran final per aconseguir aquest títol honorífic.

Esdevenir la dansa més viva no serà fàcil. El reconeixement se'l jugaran, a banda del Ball dels Pabordes, la Dansa de les Almorratges de Lloret de Mar, el Ball Cerdà de la Seu d’Urgell i el Ball de la Bola de Sabadell. Per votar -fins al 26 de maig- hi ha quatre maneres: escriure un correu electrònic a mans@catradio.cat; votar al Facebook del programa; piular al Twitter de @manscatradio amb l'etiqueta #dansaviva o trucart al contestador del Mans al 934 144 166.

El programa es pot escoltar els dissabtes de 6 a 8 del matí, els diumenges de dos quarts de set a vuit, i els festius intersetmanals, de set a vuit del matí. El dissabte 26 s'anunciarà el guanyador del concurs.