Jordi Munell: «Un dia menys ha fet augmentar la participació»

L'alcalde celebra que la Festa Major hagi estat “molt lluïda” i treu importància a la baralla que va acabar amb un ferit

Jordi Munell ballant amb la pubilla de Ripoll.
Jordi Munell ballant amb la pubilla de Ripoll. | Arnau Urgell
Redacció
13 de maig del 2012
Jordi Munell ha viscut la seva primera Festa Major com a alcalde. En acabar la Dansa dels Clavells –que a banda del castell de foc ha tancat els actes- se'l veia cansat però satisfet. “Ha estat molt participativa i lluïda” resumia. A més, considera un encert haver reduït un dia la programació. “El dia de menys quasi no s'ha notat ja que la vigília de Sant Eudald va passar a ser una de les nits fortes de Festa Major” argumentava.

Per altra banda, l'alcalde ripollès considera que amb tres dies i mig molts ripollesos han deixat de marxar de pont i han optat per participar molt més als actes festius. “Hem de pair i valorar aquesta edició i parlar-ne amb els diversos agents econòmics” ha afirmat quan se li ha preguntat si és un model a mantenir. Munell, a més, ha volgut agrair i felicitar la tasca de la Comi a l'hora de “programa actes molt diversos d'estil i tipologia” al llarg de Sant Eudald.

Finalment, Jordi Munell ha qualificat de “cas anecdòtic, molt puntual i menor” la baralla que la nit de divendres a dissabte va acabar amb un jove ferit per arma blanca. En aquest sentit considera que després de llegir l'informe de la Policia Local l'incident consideren que l'incident no és preocupant i que tampoc s'ha d'associar a la Festa Major.