Txarango és festa major

El primer concert a la comarca de "Benvinguts al llarg viatge" desborda la capacitat de la Lira

Redacció
11 de maig del 2012
Els Txarango van presentar el disc per primera vegada al Ripollès.
Els Txarango van presentar el disc per primera vegada al Ripollès. | Rastres (Gerard Garcia i Raül Duque)
Els Txarango van presentar el disc per primera vegada al Ripollès. Foto: Rastres (Gerard Garcia i Raül Duque)

La tornada popular diu "Alegria és festa major" i, possiblement, s'hi podria afegir "arriben els Txarango, comença la festa major". Ja fa un parell d'any que es va inaugurar la plaça de la Lira i en tot aquest temps s'hi han fet múltiples activitats. Cap però ha dut tanta gent com el concert del grup del Ripollès que aquest dijous va presentar per primera vegada a la comarca el Benvinguts al llarg viatge .

A la presentació del disc a l'Apolo -un altre èxit de públic del fenomen musical de la temporada- ja es va omplir de ripollesos. La majoria d'aquests van repetir per Sant Eudald però també n'hi havia molts que s'havien quedat amb les ganes. Un concert d'aquells que quedaran gravats en els seus àlbums de records per la passió amb la que el públic segueix la lletra i música dels Txarango. De fet, hores després, explicaven les seves sensacions a través de les xarxes socials: "Moltes vegades ens hem sentit petits embaixadors del Ripollès. Ahir ens vau regalar tot l'aval del món. Caminem amb orgull! Gràcies família!".

Això sí, si ahir es va fallar a la cita, cal tenir en compte que el llarg viatge també passarà per les festes majors de Ribes de Freser a l'agost i de Sant Joan de les Abadesses al setembre.

Txarango a la Lira de Ripoll. Foto: Rastres (Gerard Garcia i Raül Duque)