L'exdiputada Montse Palma presenta el seu llibre a Sant Joan

La presentació “Contra la crisi, talent” serà el dissabte a les sis

Redacció
11 de maig del 2012
La sala Abat Arnau de Vilalba del Palau de l'Abadia, a Sant Joan de les Abadesses, acollirà el proper dissabte 12 de maig, a les 6 de la tarda, l'acte de presentació del llibre de l'exdiputada del PSC Montse Palma: Contra la crisi, talent. El llibre és una recopilació d'articles, textos i transcripcions de treballs parlamentaris de l'autora durant els seus anys com a diputada per Girona al Congrés espanyol.

La publicació ofereix una visió àmplia dels debats i l'evolució durant els últims anys en política educativa, universitària i científica, que reflecteixen diferents moments i aspectes d'aquests àmbits, des de qüestions de fons com el dret fonamental a l'educació, la formació professional i l'ocupació i la necessitat de pactes educatius, passant per la reforma de l'educació universitària i el procés de Bolonya, la formació del professorat a la qüestió lingüística, fins a les relacions ciència-societat, la inversió en R+D+I, la divulgació i la cultura científiques i la nova Llei de ciència. El llibre ha estat editat per EDXS Edicions i compta amb 226 pàgines, prologades per Mercedes Cabrera i Joan Manuel del Pozo.    

L'acte de presentació del llibre comptarà amb la intervenció de la regidora Montserrat Tallant, mestra i llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, i de Jordi Casanova, biòleg i investigador de l'Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona). Montse Palma (Figueres, 1959), és psicòloga, llicenciada en filosofia i lletres per la UAB, màster en psicologia de l'aprenentatge. Ha fet estudis de doctorat en psicologia de l'educació. És professora de la Universitat de Girona des del 1989. Militant del PSC des del 1991, ha estat regidora de l'Ajuntament de Figueres i ha encapçalat les llistes del PSC de Girona a les eleccions espanyoles del 2004 i el 2008.