Ripoll experimenta «l'energia de l'esplai»

L'Esplaiada, que ha reunit a la vila 1.800 infants, joves i monitors, va viure el seu punt culminant amb un espectacular flaixmob a la plaça de l'Ajuntament

Redacció
07 de maig del 2012
La plaça de l'Ajuntament plena com un ou pel flaixmob de l'Esplaiada.
La plaça de l'Ajuntament plena com un ou pel flaixmob de l'Esplaiada. | Arnau Urgell
La plaça de l'Ajuntament plena com un ou pel flaixmob de l'Esplaiada. Foto: Arnau Urgell

"L'energia de l'esplai" és el lema de l'Esplac, una federació nascuda el 1982 i que aplega més de 100 esplais, 6.500 infants i 1.600 monitors, arreu del país. A més, és el títol de la cançó creada per Ambaukatunabia i que va ser la banda sonora d'un espectacular flaixmob realitzada a la plaça de l'Ajuntament.

El flaixmob, que en breu es podrà veure al Youtube, va aplegar 1.800 infants, joves i monitors ballant (tots els participants us podeu buscar en aquesta macrofoto) Es tractava del punt culminant de l'Esplaiada, la trobada general d'Esplais Catalans, que va omplir Ripoll des del divendres fins al diumenge. Un esdeveniment que se celebra cada tres anys i que enguany, a més, coincidia amb el trentè aniversari de l'enitat.

L'Esplaiada ha mostrat amb múltiples activitats arreu de la vila que el projecte d'Esplais Catalans és “vigent, fort i viu” i va començar divendres a la nit amb un concert obert al conjunt de ripollesos que va omplir la Lira de música amb The Big Blues Theory, Martell Roig, Faust, Trempera i Kòdul.

Galeria de fotos del flaixmob (Arnau Urgell)

Galeria de fotos concert i dissabte (Rastres: Raül Duque i Gerard Garcia)

Macrofoto: troba-t'hi!
 


Web de l'Esplac

L'Esplaiada a Twitter: #esplaiada