Joan Llordella i Joan Compte acaben la Titan Desert entre els 20 primers classificats

El ciclista de Campdevànol puja fins a la 13a posició mentre el de Molló, que debutava, ha acabat 18è

04 de maig del 2012
La Titan Desert ha acabat avui després de sis etapes.
La Titan Desert ha acabat avui després de sis etapes. | Titan Desert
La Titan Desert ha acabat avui després de sis etapes. Foto: Titan Desert

La Titan Desert és una prova amb molts participants –enguany més de 400- que (quasi) sempre guanya Roberto Heras. El ciclista de Béjar s'ha imposat aquest divendres per quarta vegada a la prova que durant sis dies s'ha disputat pel desert del Sàhara Occidental i el Marroc. Una competició, de 680 quilòmetres, en la qual els dos ciclistes del Ripollès, Joan Llordella i Joan Compte, han aconseguit un resultat notable.

Dijous tant Llordella com Compte van aconseguir la seva millor classificació quan van entrar junts a la meta amb novena i desena posició, respectivament. La sisena i definitiva etapa, de quasi 103 quilòmetres entre Mcissi i Maadid, els ha permès acabar entre els 20 primers dels 340 valents que han aconseguit arribar a la meta.

El ciclista de Campdevànol ha estat avui catorzè i això li ha suposat finalitzar la prova en catorzena posició, un resultat notable però lluny de la sisena posició del 2011 on, a més, va aconseguir una victòria parcial. Menció a part mereix el paper del debutant Joan Compte “Burgues” que, a banda de l'objectiu complert d'esdevenir “finisher” de la dura competició, l'ha completada en divuitena posició. Aquest divendres però només ha pogut ser 26è a Maadid.