El Club Excursionista Ripoll domina la seva marxa de regularitat disputada a Campelles

Redacció
30 d'abril del 2012
La marxa del CE Ripoll es va disputar aquest diumenge a Campelles.
La marxa del CE Ripoll es va disputar aquest diumenge a Campelles. | CE Ripoll
La marxa del CE Ripoll es va disputar aquest diumenge a Campelles. Foto: CE Ripoll

El Club Excursionista Ripoll va organitzar aquest diumenge a Campelles la 64a edició de la Marxa d'Orientació i Regularitat per Muntanya, prova puntuable per a la XIV Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat. La prova la van dominar dues parelles del club ripollès en una matinal de bon temps enmig d'un pont molt inestable.

Els 22 equips participants van iniciar la marxa a Campelles en direcció al serrat del Castell, coll de l'Erola i coll de la Morena on els esperava un bon esmorzar. A continuació, es va reprendre la marxa en direcció al refugi del pla de Prats on s’iniciava el retorn baixant pel torrent de la font Roja fins a trobar la carretera de Campelles que duia a l'arribada, situada al mateix punt d'inici del recorregut.

En primer lloc es va classificar Joan Costa i Jordi Febre, seguits en segon lloc per l'equip de Pere Chueca i Manel Quero, ambdós equips del Club Excursionista Ripoll. El tercer equip classificat el formaven Jordi Mill i Avelina Vall del Club Centre Excursionista Avinyó. Per entitats la guanyadora de la prova van ser els amfitrions, el CE Ripoll.

La propera prova de la XIV Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat serà també al Ripollès. Concretament la UE Sant Joan organitza el 6 de maig la 56a Marxa d'Orientació i Regularitat.