Foc sota la pluja

El mal temps va aigualir però no va impedir la cinquena Trobada de Dracs per un Sant Jordi Festiu

Redacció
30 d'abril del 2012
Trobada de Dracs per un Sant Jordi Festiu.
Trobada de Dracs per un Sant Jordi Festiu. | Arnau Urgell
Trobada de Dracs per un Sant Jordi Festiu. Foto: Arnau Urgell

Foc sota la pluja. Els dos elements es van combinar dissabte en una nova Trobada de Dracs i Bèsties per un Sant Jordi Festiu. Una activitat dels Diables de Ripoll que després de cinc anys ja s'ha consolidat en el programa d'activitats primaverals de la vila. Això sí, el mal temps va aigualir una mica la cercavila dels dracs.

De fet, els actes –que van començar a primera hora del matí- es van haver de traslladar de la plaça de l'Ajuntament a la de la Lira. Un escenari on els dracs van conviure amb una fira immobiliària en una combinació curiosa. Els venedors de pisos i solars estaven al costat del el Godrac de Mataró; l'Antonot, en Foc i la Forca i els dragonets de Sabadell; els dracs Cap allà, Jussà i dragonet d'Horta-Carmel; els dracs Pitu i Xot de Sants i l'amfitrió, el drac Lluert de Ripoll.

A la tarda, la precipitació es va reactivar i va provocar que la cremada infantil es fes sota cobert. Després, malgrat la pluja els dracs es van dirigir cap a les places de Sant Eudald i de l'Ajuntament per mostrar que, si volen, es converteixen en feres ferotges. Ara, la propera cita dels amants del foc serà el correfoc de Sant Eudald el dissabte 12 de maig amb els diables de Ripoll i Ripollet.

Trobada de Dracs per un Sant Jordi Festiu. Foto: Arnau Urgell

Galeries de fotos

Trobada de Dracs 2012 (Arnau Urgell)

Trobada de Dracs 2011 (Eudald Hueso i Gerard Garcia)

Trobada de Dracs 2010 (Diables de Ripoll i Arnau Urgell)