Màrius Serra salpebra el pla estratègic de la Fundació MAP

L'entitat mostrarà divendres els eixos estratègics fins al 2016

Redacció
25 d'abril del 2012
Marius Serra
Marius Serra | Adrià Costa
Màrius Serra en la seva darrera presència a Ripoll. Foto: Adrià Costa

Al llarg de l’any 2011, la Fundació MAP ha estat treballant en l’elaboració del Pla estratègic 2012-2016. El pla ha definit les línies estratègiques que el MAP seguirà els propers 4 anys i marca el camí a seguir per assegurar una projecció de futur sòlida i adaptada a l'actual context de crisi.

El proper divendres 27 es presentarà públicament al Taller de la Fundació MAP coincidint amb el dia de la patrona de l'entitat. Posteriorment, l’escriptor Màrius Serra culminarà l’acte amb una xerrada sobre la discapacitat: “Discapacitat? El joc de les diferències”, on a partir de la seva experiència al costat del seu fill pluridiscapacitat Llullu, relatada al llibre Quiet, analitzarà set qüestions cabdals que marquen la diferència alhora de conviure amb persones amb discapacitat. Aquest joc de les set diferències permetrà constatar, segons explica la Fundació MAP, “que tots som diferents perquè tots som iguals”.

Els actes per celebrar la Festivitat de la Verge de Montserrat culminaran el dissabte 28 d’abril a les 6 de la tarda al Monestir de Ripoll amb una gala lírica on diversos cantants interpretaran àries d’òpera i duets de grans compositors en benefici del programa Vacances per tothom de la Fundació MAP.