La polèmica no abandona el POUM de Campdevànol ni en l'exposició pública

El PSC denuncia que no es compleix el termini d'al·legacions

Redacció
25 d'abril del 2012
La tramitació del POUM de Campdevànol –iniciada fa nou anys- ha estat objecte de múltiples polèmiques. La darrera està vinculada a un tràmit senzill com és el de l'exposició pública de la modificació de l'aprovació provisional. El PSC ha denunciat que no es respecten els 30 dies hàbils per presentar-hi al·legacions i ho consideren un “tema molt greu”.

Concretament, l'anunci oficial es va publicar al Butlletí Oficial de la Província (BOP) el 13 d'abril de 2012. Ara bé, el termini per presentar al·legacions és del 2 d'abril –dia en el qual es va fer l'aprovació al ple- al 9 de maig. D'aquesta manera, i segons el PSC, es redueix en deu dies el termini   d'exposició pública. Una denúncia que s'afegeix a les crítiques per la “inseguretat jurídica” amb la qual queden els veïns perquè entenen que els canvis són significatius i haurien d'haver suposat realitzar tot el tràmit de nou.

L'alcalde de Campdevànol, Joan Manso, ha tret importància a les crítiques del PSC. Segons ha explicat a aquest mitjà la documentació ha estat a exposició pública –a la web i a la casa consistorial- des del 2 d'abril però s'ha mostrat a estudiar el cas per si realment s'ha d'allargar el termini fins al 19 de maig. “Ningú es quedarà sense poder presentar al·legacions” ha afegit.

 Nota de premsa del PSC Campdevànol