Detenen un veí de Ripoll per amenaçar la parella

El detingut va llençar als agents diversos objectes, entre els quals un ganivet, abans d'entregar-se

Redacció
24 d'abril del 2012
La Policia Local de Ripoll, conjuntament amb els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns un veí de la vila que presumptament amenaçava la seva parella. De fet, va ser la companya del detingut –que respon a les sigles JAL i té 38 anys- la que va avisar entre plors i crits als agents que l'estaven amenaçant.

Ràpidament, diverses dotacions policials es van desplaçar al domicili de la parella, al carrer Indústria, i el presumpte maltractador es va negar a obrir-los. Això va obligar a esbotzar la porta tot i que l'home, fins i tot, havia col·locat un moble per evitar que entressin mentre continuava amenaçant la dona. Quan finalment els policies van aconseguir entrar al domicili el detingut els va llençar tot mena d'objectes com cendrers, plats, tasses i un dels tres ganivets que tenia a les mans. Sortosament, segons fonts de la Policia Local, després d'una estona es va entregar sense causar ferides ni a la dona ni als agents.

El veí de Ripoll ha estat acusat d'un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit familiar mentre que la dona va ser atesa per l'ambulància que va acudir al domicili de la parella per una crisi nerviosa derivada de la tensió de la situació.