Una editorial 2.0

L'empresa CaballeriaTASL de Sant Joan crea una editorial per publicar llibres en format digital

Redacció
23 d'abril del 2012
L'empresa CaballeriaTASL, de Sant Joan de les Abadesses, ha creat una editorial per publicar llibres en format digital. La iniciativa sorgeix arran de la col·laboració entre l'impulsor de l'empresa, Jordi Caballeria, i el periodista Jordi Remolins, que han tirat endavant a quatre mans el bloc literari Foc Creuat. De fet, la voluntat de publicar-lo –està format per tretze relats que a partir d'un inici comú es desenvolupa per camins divergents- ha motivat la creació de l'editorial.

A banda de Foc creuat, l'editorial digital CaballeriaTASL reeditarà en aquest format El Temps, que tot ho emmerda –Jordi Caballeria va guanyar el premi Jaume Maspons 2010- així com Pecats regionals, recull de contes de Jordi Remolins aparegut fa deu anys amb el fanzine torellonenc Elforat. Els llibres es podran adquirir a través d'iBookstore i també d'Amazon.

A més de l'obra duet Caballeria-Remolins, CaballeriaTASL també incidirà en la publicació digital de novel·les i llibres originals d'altres autors, tant en català com en castellà, així com la traducció a aquestes llengues d'obres d'escriptors estrangers.

Entrevista a Jordi Caballeria i Jordi Remolins al Tampoc caldria de La Veu