15 d'abril del 2012
Alegria entre l'expedició del Comforsa Ripoll.
Alegria entre l'expedició del Comforsa Ripoll. | EFS Ripoll
Alegria entre l'expedició del Comforsa Ripoll. Foto: EFS Ripoll

El Comforsa Ripoll s’ha proclamat campió de lliga de la Divisió d’Honor de futbol sala després de golejar el Teià Futbol Cinc per un resultat contundent d’1 a 8. Després d’aquest triomf a domicili en el partit corresponent a la 25a jornada, els ripollesos sumen 66 punts i cap altre equip pot atrapar-los. De fet, aquest dissabte el FE Figueres Futbol Sala, l’únic equip que encara podia lluitar pel títol, va perdre a la pista del FS Cardedeu per 5 a 4. El conjunt de l’Alt Empordà té tres partits menys, però encara que guanyés tots els partits que li queden només podria sumar 65 punts (un menys que el Comforsa Ripoll).

El Comforsa Ripoll sabia que s’hi jugava la lliga i ha sortit a aixafar el seu adversari per sentenciar el campionat el més ràpid possible. Els ripollesos han fet una defensa fèrria i han aprofitat les seves nombroses ocasions per marxar al descans amb un demolidor 0 a 3 al marcador gràcies als gols de David, Moret i Antúnez. A la segona part, el domini visitant encara ha estat més clar. Els locals pràcticament no han xutat a porteria. En canvi, el conjunt ripollès ha sentenciat el partit per la via ràpida amb gols de Moret, Gabri i David. Llavors, el Teià ha aconseguit el gol de l’honor, però ràpidament Abellán ha marcat el definitiu 1 a 8 per tancar una temporada per emmarcar.

La propera jornada els ripollesos descansen de manera inesperada, ja que el Palson Collbató CE es va retirar de la competició i el Comforsa Ripoll ja va sumar els tres punts corresponents per aquest partit. Per tant, els ripollesos disposaran d’un merescut descans per poder celebrar el títol de lliga. Finalment, d’aquí dues setmanes el conjunt verd-i-blanc es desplaçarà a la pista de l’Apunts BCN Futsal Plata de Gràcia per tancar el campionat.

El president de l'entitat, Juan Avilés, explicava a la web de la Federació Catalana de Futbol Sala que "buscaven el títol amb ganes". "És el treball d'una molt bona planificació" afegia tot recordant que només han perdut un partit i tres empats en tota la lliga. Per la seva banda, el secretari general del club, Ramon Serra, va destacar l'orgull que els produeix tant el primer equip "com un planter inesgotable de jugadors que prometen".