Contactes empresarials amb estrella Michelin

Organitzen el primer macronetworking del Ripollès

Redacció
11 d'abril del 2012
Contactes empresarials amanits amb una estrella Michelin. Aquesta és la proposta de Grera.net, una xarxa social coneguda com el Facebook de les empreses i la UnióIntersectorial Empresarial del Ripollès (UIER). El proper 26 d'abril organitzen a la Teuleria de Sant Joan el primer macronetworking de la comarca i que comptarà amb un dinar d'alta gastronomia a càrrec de la Fonda Xesc de Gombrèn.

Els participants pagant 50 euros accediran a un mínim de 60 contactes d'altres corporacions. De fet, s'espera la participació de 100 empreses i un total de 6.000 entrevistes en un format similar a l'speed-dating. “Com aconseguir +60 contactes per la meva empresa en una jornada” té un format detrobada d’entrevistes curtes i bidireccionals en les quals han d’exposar de forma breu, clara iconcisa què fan i quines oportunitats de col·laboració existeixen entre ambdues parts, cercant possiblescooperacions comercials.

“La previsió és que durant tota la jornada, i gràcies a les entrevistes programades, els empresarisparticipants obtinguin una nova xarxa de contactes, generant una primera trobada entre empreses d’arreude Catalunya i dels que de ben segur se n’obtindrà un rendiment a mig i llarg termini, com ja s’ha demostraten actes d’aquest estil”, explica Josep Alberti, fundador de la xarxa per a empreses Grera.net i responsablede coordinació de l’acte.