Contactes empresarials amb estrella Michelin

Organitzen el primer macronetworking del Ripollès

per Redacció , 11 d'abril de 2012 a les 09:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'abril de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Contactes empresarials amanits amb una estrella Michelin. Aquesta és la proposta de Grera.net, una xarxa social coneguda com el Facebook de les empreses i la UnióIntersectorial Empresarial del Ripollès (UIER). El proper 26 d'abril organitzen a la Teuleria de Sant Joan el primer macronetworking de la comarca i que comptarà amb un dinar d'alta gastronomia a càrrec de la Fonda Xesc de Gombrèn.

Els participants pagant 50 euros accediran a un mínim de 60 contactes d'altres corporacions. De fet, s'espera la participació de 100 empreses i un total de 6.000 entrevistes en un format similar a l'speed-dating. “Com aconseguir +60 contactes per la meva empresa en una jornada” té un format detrobada d’entrevistes curtes i bidireccionals en les quals han d’exposar de forma breu, clara iconcisa què fan i quines oportunitats de col·laboració existeixen entre ambdues parts, cercant possiblescooperacions comercials.


“La previsió és que durant tota la jornada, i gràcies a les entrevistes programades, els empresarisparticipants obtinguin una nova xarxa de contactes, generant una primera trobada entre empreses d’arreude Catalunya i dels que de ben segur se n’obtindrà un rendiment a mig i llarg termini, com ja s’ha demostraten actes d’aquest estil”, explica Josep Alberti, fundador de la xarxa per a empreses Grera.net i responsablede coordinació de l’acte.

 

Participació