Francesc Moret se situa líder al Trial de Santigosa

El pilot mollonenc ha signat una segona jornada perfecte i deixa Alfredo Gómez en segona posició. Jordi Pascuet, tercer, encara opta al 8è Santigosa

Redacció
07 d'abril del 2012
Francesc Moret ha tancat la segona jornada com a líder.
Francesc Moret ha tancat la segona jornada com a líder. | Xevi Mas
Francesc Moret ha tancat la segona jornada com a líder. Foto: Xevi Mas

El pilot mollonenc Francesc Moret (Montesa) ha realitzat una segona jornada de la 41a edició dels 3 Dies de Trial de Santigosa perfecte i és el nou líder. Moret, que no ha penalitzat cap peu, ha aconseguit avançar el madrileny Alfredo Gómez que després de no fer cap punt en la primera jornada, avui n'ha penalitzat dos. D'aquesta manera, els dos pilots afronten empatats la tercera i definitiva jornada del trial santjoaní.

Ni Moret ni Gómez -que mai han guanyat a Santigosa- podran refiar-se del tercer classificat. El seu només Pascuet, Jordi Pascuet, i en el seu currículum diu que ha aconseguit set Santigosa. Avui ha fet una jornada perfecte i no ha sumat cap punt als tres acumulats a la primera jornada -i no sis com inicialment se li van comptabilitzar-.

Més endarrerits es troben Carles Esteve (set punts després de fer-ne dos avui) i David Millán que n'ha sumat cinc al tres de la primera jornada. Per tant, la victòria es decidirà entre Moret, Gómez i Pascuet.

La tercera i definitiva jornada tindrà com a "estrella convidada" el japonès Takahisa Fujinami (campió del món l'any 2004). La presència de Fujinami -que va ser segon als 3DTS de l'any passat- se suma a les d'Adam Raga (dos títols de campió del món a l'aire lliure i quatre indoor) i Jeroni Fajardo (campió d'Europa el 2002) a la jornada inaugural.

Classificacions segona jornada 3DTS


Classificacions primera jornada 3DTS
 


Jeroni Fajardo fent equilibris al Santigosa. Foto: Xevi Mas

Galeries de fotos Santigosa

3DTS 2012, segona jornada (Marc Cargol)

3DTS 2012, primera jornada (Xevi Mas i Lurdes López)

Tres Dies del 2011 (Xevi Mas)

Tres Dies del 2010 (Xevi Mas)

Tres Dies del 2009 (Arnau Urgell)

Tres Dies del 2008 (Arnau Urgell)