Alfredo Gómez encapçala un Santigosa marcat pel fang

El pilot madrileny no cedeix ni un peu en una jornada on ha destacat l'espectacle ofert pels pilots "convidats" Adam Raga i Jeroni Fajardo

Redacció
06 d'abril del 2012
Jeroni Fajardo fent equilibris al Santigosa.
Jeroni Fajardo fent equilibris al Santigosa. | Xevi Mas
Adam Raga ha estat l'estrella convidada al Santigosa. Foto: Xevi Mas

El pilot madrileny Alfredo Gómez ha tancat la primera jornada de la 41a edició dels 3 Dies de Trial de Santigosa com a líder. Una competició marcada pel fang -tot i que amb poca pluja- i per la presència aquest divendres de dues estrelles de l'especialitat Adam Raga (dos títols de campió del món a l'aire lliure i quatre indoor) i Jeroni Fajardo (campió d'Europa el 2002). En total, han estat 151 trialers els que han pres la sortida a la prova de Sant Joan de les Abadesses.

Gómez ha aconseguir completar les trenta zones del primer dia sense deixar anar ni un peu. Uns resultats que posen en entradit la possiblitat que Jordi Pascuet, el pilot de Jotagas (una nova moto apadrinada per Jordi Tarrés) de la Seu d'Urgell, aconsegueixi la seva vuitena victòria a la prova. De fet, Pascuet és nomès setè amb sis punts després de penalitzar tres punts en dues zones.

En segona posició, i amb només dos punts, s'han classificat Òscar Giró i el mollonenc Francesc Moret (Giró queda per davant en el desempat). En quarta posició s'ha classificat David Millán (Jotagas) amb tres punts i Carles Esteve (Sherco) amb cinc.

Sense les zones d'Ogassa

Enguany el Santigosa està marcat per l'eliminació de les zones d'Ogassa, introduïdes l'any passat per recuperar l'esperit de les primeres edicions del trial santjoaní. Segons el MC Abadesses, organitzadors de la prova, després que Medi Natural acceptés el circuit si es canviaven les zones de la Rovira, a darrera hora també va prohibir tres sectors més i va fer inviable el recorregut.

Classificacions primera jornada 3DTS
 


Jeroni Fajardo fent equilibris al Santigosa. Foto: Xevi Mas

Galeries de fotos Santigosa

3DTS 2012, primera jornada (Xevi Mas i Lurdes López)

Tres Dies del 2011 (Xevi Mas)

Tres Dies del 2010 (Xevi Mas)

Tres Dies del 2009 (Arnau Urgell)

Tres Dies del 2008 (Arnau Urgell)