Temps de Caramelles

Campdevànol, Ribes, Ripoll, Planoles, Sant Joan i Vallfogona escoltaran les cançons de la Pasqua

Redacció
06 d'abril del 2012
Caramelles a Pasqua.
Caramelles a Pasqua. | Caramelles
Caramelles de Campdevànol. Foto: Caramelles

Les Caramelles anuncien la Pasqua. Les escoltaran a Campdevànol, Ribes de Freser, Ripoll, Planoles i Vallfogona, en una de les tradicions de Setmana Santa. Una de les localitats més matineres serà la capital, on la Flor de Maig les cantaran dissabte a la tarda.

A Campdevànol, on fa quasi 40 anys que es canten, enguany seran per partida doble. La primera entrega serà dissabte després de la vetlla Pasqual, a quarts de nou, a la parròquia de Sant Cristòfol. L'endemà la ruta caramellaire començarà a la residència (09:50) i a l'hospital (10:10). Després de passar pels càmpings visitaran els barris del Roser i Sant Cristòfol (11:50). A continuació cantaran per diversos carrers i pobles del centre. La darrera actuació serà a la plaça Clavé a les 13:30.

A Sant Joan, per la seva banda, començaran a les 10 al pla del Roser, abans d'anar a la Fundació Emma. Després de l'ofici solemne de Pasqua, els nens continuen cantant pels carrers del poble. A Vallfogona, en canvi, la mainada anirà cantar a les diverses masies mentre que a Planoles les Caramelles aplegaran els nens i les nenes d'aquest municipi i de Toses. A Ribes, les Caramelles coincidiran amb la la Fira Formatgera.

Agenda d'activitats de Setmana Santa