02 d'abril del 2012
Aleix Fàbregas va vèncer a Vic.
Aleix Fàbregas va vèncer a Vic. | Adrià Costa
Moment de la sortida de la Duatló Ciutat de Vic. Foto: Adrià Costa

Després d'un any cercant la victòria, en dues setmanes n'ha encadenat dues. El ripollès Aleix Fàbregas va guanyar aquest diumenge la XI Duatló Ciutat de Vic, repetint el triomf assolit a la Duatló de Sant Joan. La prova vigatana, que puntuava pel Circuit Català de Duatló i la Lliga de Clubs de la Federació Catalana de Triatló, va ser un èxit ja que va tancar les inscripcions setmanes enrera amb 400 inscrits.

Aleix Fàbregas, atleta del CTSJ Abadesses, va vèncer a l’esprint Drajer León i Xavier Queralt, que van arribar a 3 i 7 segons respectivament. El duatleta de Ripoll va fer un temps d’1 hora 3 minuts i 24 segons. Pel que fa a la prova femenina, Anna Rovira, del club Calella Triathlon, no va tenir oposició i va guanyar amb 5 minuts i 26 segons d’avantatge sobre la segona classificada, Anabel Gràcia. Per equips, el CTSJ Abadesses va aconseguir el segon lloc.

Les distàncies i els circuits de la Duatló Ciutat de Vic no van variar respecte els darrers anys: 7 km de cursa a peu, 33 km amb bici de carretera i 3’5 km més de cursa a peu. Els segments de cursa a peu transcorrien pels voltants de Sant Llàtzer i el riu Gurri. Pel que fa a la bici, circuit circular: Vic – Santa Eugènia – Taradell – Alt de la Mansa – Fullaca – Alt de Romagats – Sant Julià de Vilatorta – Sant Marc – Vic.