Els andorrans Jordi Solé i Xavi Areny guanyen una Pocatraça amb molta neu

L'equip de l'Ski Club Camprodon s'imposa al Campionat de Catalunya disputat a Núria

Redacció
26 de març del 2012
L'equip de l'SC Camprodon va ser segon.
L'equip de l'SC Camprodon va ser segon. | Toni Anguera/Vall de Núria
Els andorrans es van endur la Pocatraça. Foto: Toni Anguera/Vall de Núria

L'equip de la Federació Andorra, format per Jordi Solé i Xavi Areny, es va imposar aquest diumenge a la catorzena edició de la Pocatraça, disputada a Núria. La prova, organitzada pel CE Olot, va aplegar 52 equips que van poder gaudir d'un paisatge espectacular gràcies a la nevada de dimecres i dijous.

En segona posició, es va classificar l'equip de l'Ski Club Camprodon, format per Jaume Guàrdia, Pere Plana i Pau Costa, que també va aconseguir el Campionat de Catalunya d'Esquí de Muntanya per Equips. La tercera posició a la cursa i segona al campionat va ser per Ignasi Andrés (GeiEG) i Gerard Vila (CE UEC Anoia).

El recorregut, amb sortida i arribada al santuari de Núria, tenia un recorregut de 1.750 metres. Va passar per la Fossa dels Gegants, la Valleta Seca, Carançà i Nou Creus. A més, a la cursa cursa la victòria va ser per Sergi Artís i Paul Chavanes mentre que Quim Julià i Joan Requeno, i Joan Reyné i Jordi Martín, van ser segons i tercers respectivament. A més, cal destacar la victòria en categoria cadet femení d'Eva Magret (SC Camprodon) fent parella amb Laura Gorina.

En la cerimònia d'entrega de premis es va aprofitar per viure un sentit record per la figura del soci del GECA Lletissonada Isidre Bueno, Paraca, que la setmana passada va morir en accident al Bastiments, a la veïna vall d'Ulldeter.

L'equip de l'SC Camprodon va ser segon. Foto: Toni Anguera/Vall de Núria

  Classificacions Pocatraça  
 

Galeries de fotos

Pocatraça 2012 (Toni Anguera)

Pocatraça 2010 (Toni Anguera)