Un incendi crema 0,5 hectàrees a Font-rubí

Les flames han cremat l'escala de fusta d'una casa però no han provocat més afectacions

Redacció
15 de març del 2012
Petit ensurt aquest migdia a Font-rubí. Un incendi de vegetació ha cremat un marge molt proper a aquesta urbanització del terme de Camprodon. La proximitat amb les cases ha obligat a mobilitzar fins a vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat tot i que finalment només hi han treballat cinc.

El foc ha mig cremat una escala de fusta d'una casa de la urbanització però sortosament no ha provocat més afectacions. Segons fonts dels Bombers de la Generalitat la superfície afectada, bàsicament de matolls, ha estat de mitja hectàrea. L'avís s'ha produït a tres quarts d'una i no s'ha donat per controlat fins a passades les dues. Els bombers han continuat remullant el terreny fins a les cinc de la tarda quan s'ha donat oficialment per extingit.

Després d'uns dies amb risc alt d'incendis a tota la comarca -i amb punts concrets molt alt- aquesta setmana s'ha rebaixat el nivell fins a moderat excepte zones del nord-oest i del sud del Ripollès on continua sent alt. L'incendi més important de l'hivern es va produir en un punt proper al d'aquest dijous i va cremar 4,5 ha al camí vell de Font-rubí.